0613099106 info@afswitchen.nl
Selecteer een pagina

COACHING

Hoe kan ik je helpen?

Til je leven naar een hoger niveau met life coaching

Het hebben van een Life Coach is in Nederland misschien nog niet heel erg bekend, maar het is zeker iets om over na te denken. Iemand die je niet goed kent en je helpt je de spreekwoordelijke spiegel voor te houden.

Iemand die je stuurt door je jouw beperkende gedachtes te laten inzien. Dit doe ik door je doelen te laten stellen, obstakels anders te zien zodat ze openingen creëren.

Ik laat je strategieën bepalen om je leven naar een hoger niveau te tillen.

We gaan op zoek naar jouw drijvende kracht is, wat je power geeft en wat je op dit moment beperkt in wat je wilt bereiken.

Dat is life coaching.

Een hoger niveau bereiken op alle gebieden in je leven. Of dat nu carrière en werk is, een doel en betekenis zoeken of meer gezondheid en vitaliteit optimaliseren is.

Mijn achtergrond ligt in de kPNI, orthomoleculaire geneeskunde en personal trainer. Alle gebieden die ik de afgelopen 10 jaar continu aan het optimaliseren ben bij mezelf, leer ik je graag.

Plan nu je persoonlijke gesprek in via de online agenda

Ik bel je op de aangevraagde tijd voor een vrijblijvend consult. In dit consult vertel ik je meer over de coaching en de mogelijkheden.

Dit gesprek is gratis en zonder verplichtingen.

Z

Stap 1: Gratis intake

Vraag je gratis intake gesprek aan via de button. In dit gesprek maken we kennis, geef ik je al waardevolle tips en leg ik je graag uit hoe mijn coaching werkt.

Lijkt het je wat, dan beginnen we!

Dit gesprek is altijd gratis en 100% vrijblijvend.

Z

Stap 2: Coaching

Mochten we van start gaan, dan spreken we duidelijk af hoe de coaching eruit gaat zien, wat je kan verwachten en wat ik van jou verwacht.

Ik werk via de telefoon, met een persoonlijk werkboek en via de mail.

De afspraken die we hebben plannen we na elke coaching sessie opnieuw in.

 

Z

Stap 3: Jouw weg

Tijdens de coaching bepaal jij de richting. Ik zal je sturen, obstakels anders laten inzien en laten overwinnen.

Mijn doel is om je op de verschillende leefstijl vlakken te laten excelleren. Ik probeer je een drive te geven om je leven naar een hoger niveau te tillen.

 

>